Вести

Ким Андерсон повторно надвор од ракометните терени: Лекарскиот тим на Киф Колдинг констатираше фрактура на прстот на Ким Андерсон

По повредата која ја заработи на натпреварот против Висла Плок, лекарскиот тим на Киф Колдинг констатираше дека Ким…