Вести

Обрван: Се надевам дека во продолжение на квалификациите ќе забележиме добри резултати кои ќе нè однесат на ЕП2016!

По првиот натпревар од квалификацискиот циклус против Франција, своите ставови на прес-конференцијата ги споделија двата селктори како и…