Вести

Вардарката Митова со поздрав до „раководителите“: Сѐ додека ни правите филм, а си бркате други интереси, нема да цвета ракометот

Левото крило на Вардар и на македонската репрезентација, Сара Митова, преку нејзиниот профил на социјалната мрежа Фејсбук, го…