Author Archives: Душко Андов

ШТО МИ ЈА ОДБЕЛЕЖА 2016 ГОДИНА – Елена Ливриниќ: Пласманот во баражот за СП е голем успех за Македонија

Годинава која изминува, беше исполнета со многу ракомет. Дали клупски, или репрезентативен возбудувањата не недостасуваа. Македонската спортска…