One Response

  1. Пристигна официјална потврда од Рајн Некар Ловен: Филип Талески од јануари во Манхајм | 24 РАКОМЕТ

    […] што веќе најави 24Ракомет, Филип Талевски од јануари ќе се пресели во Германија. […]