Забавник

ШТО МИ ЈА ОДБЕЛЕЖА 2016 ГОДИНА – Никола Даниловски: Посакувам да бидеме првата генерација што се пласирала на младинско Светско првенство

Годинава која изминува, беше исполнета со многу ракомет. Дали клупски, или репрезентативен, возбудувањата не недостасуваа. Голманот на…