Ќе се изнасмеете за сите пари: Со какви „техники“ располагаат Дибиров, Наѓ, Борозан…во тоалет (ФОТО)

Тимур Дибиров, Уве Генсхјмер, Ласло Наѓ…се дел од најдобрите стрелци во светот, кои со своите погодоци се опасност за сите голмани. Руското лево крило од Вардар објави фотограгфија на социјалните мрежи со која изнуди многу урнебесни коментари, а на која се гледа каква „опасност“ се овие ракометари за ВЦ шолјата…