Топ 30 во ЛШ: Вардарки доминираат во изборот за најубави голови (ВИДЕО)

Неколку ракометарки на Вардар успеаја да се најдат во изборот на 30 најубави голови за 2017 година. Со своите голови коишто ги постигнаа Пенезиќ, Цвијиќ, Лакрабер и Алтаус се четирите ракометарки коишто ги претставуваат вардарки.

300x250

Нивните голови влегоа во големото друштво така што оправдано се на долгиот список.