Тие ги љубат и навиваат за нив: Запознајте ги поубавите половини на репрезентативците (ФОТО)

Македонските ракометари години наназад, голем период пред и по новогодишните и божикните празници поминуваат на ракометниот терен, а не во кругот на семејството.

Но нивните сопруги и девојки веројатно не им замеруваат за времето поминато без нив, ако се знае големата радост што му ја носат на целиот македонски народ со настапите за репрезентацијата.

На денот кога нашите репрезентативци се подготвуваат за тешкиот натпревар против Германија, вие запознајте ги нивните поубави половини…

Николина Ристовска
Кристина Даскаловски
Билјана Стамболиева
Љубица Лазарова
Ане Миленкоска
Ивана Огњановска
Благица Миркуловска
Елена Митревска
Наталија Прибак
Катерина Ристова
Матеја Серафимова
Симона Георгиевска
Анита Јоновска