Среќен роденден!

И денешниот список на славеници на родендени е кратко како вчерашниот.

На списокот е Словенецот од тимот на Целје, Филип Ракита. Се работи за млад ракометар кој денеска ќе стане полнолетен.

Тука е и Татјана Брновиќ од Црна Гора. Се работи за ракометарка на Будуќност која денеска ќе наполни 21 година.

Среќен роденден Филип и Татјана!