Среќен роденден Ана!

Ракометарката која минатата година и се приклучи на екипата на Куманово како засилување од Црна Гора, Ана Шарановиќ денеска има роденден. Таа останува и во новата сезона меѓу кумановки така што ќе продолжи со добрите игри. Шарановиќ денеска полни 20 години.

Среќен роденден Ана!