One Response

  1. Херем заминува предвреме од Вардар, се враќа во Норвешка | 24 РАКОМЕТ

    […] Херем дојде на почетокот на сезоната во Скопје, но проблем беше да најде ангажман и за нејзиниот сопруг Стефан Стегавик кој неколку месеци беше во Македонија, но ниту еден клуб не покажа заинтересианост за него. Уште во јануари норвешките медиуми објавија дека пост… […]