Се забавуваа и гледачите: Многу атракција и на средбите, но и во паузите (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Оние што беа во салата во СЦ „Јане Сандански“ и ги следеа натпреварите од завршниот ден на 7. сезона во СЕХА-лигата имаа можност да уживаат во одлични средби, но и атрактивен дел кој беше актуелен пред почетокот на средбите и во паузите.

За забавата на гледачите се грижеа неколку танчерски и акробатски групи, а тука беа и игроорците и музичарите од Македонија. Едноставно Македонија се претстави во одлично издание, како и СЕХА, па ова беше навистина убав викенд.

Како изгледаше делот кога се забавуваше публиката во СЦ „Јане Сандански“ можете да видите во дел од фотографиите од овој настан.