„Рибари“ го запалија Охрид (ВИДЕО)

Со спектатакуларна баклијада од бродот Александрија, на градскиот кеј, мостот на желбите, Св. Јован Канео и Самоиловата тврдина, навивачката група „Рибари“ од Охрид ја заокружија големата прослава по повод 30-от роденден.

„Рибарите“ кои се заштитен знак на Охрид на маестрален начин го одбележаа јубилејот,  а ракометниот клуб им го честита роденденот, со победата од 29-28 над Пролет.

Погледнете како „Рибари“ го запалија Охрид…

Фото/Видео: Ohridnews.com