Од свадба ги поздрави „Комитите“: Кога Ико ќе ја запее „Ја излези Ѓурѓо“…(ВИДЕО)

Некогашниот вардарец, Илија Абутовиќ, стана македонски зет. Ракометарот на Рајн Некар Левен викендов во Скопје ја овековечи својата љубов со Македонката Сања Стојчевска.

На свадбата во еден од скопските локали присуствуваа многу пријатели и роднини на младоженците, како и повеќемина соиграчи на Абутовиќ.

Тој ги поздрави навивачите на Вардар со неофицијалната химна – Ја излезе Ѓурѓо. Слушнете како Абутовиќ ја пее заедно со Јоце Панов…