Обидете се да погодите: Кој ракометар во СЕХА се смее најубаво? (ВИДЕО)

Во паузата од сезоната и очекувањето на екипите кои ќе бидат дел од СЕХА-лигата во новиот шампионат интересен дел се видеата кои се подготвени од тимот на оваа лига.

Едно такво е понудено со интересните моменти надвор од теренот во кои секако има многу насмевки.

Уште еднаш во главна улога е Стојанче Стоилов, па сосема заслужено неговата насмевка може да биде прогласена за најубава. Секако во продолжение погледнете неколку интересни моменти надвор од терените во СЕХА.