Некој гледа ракомет, некој телефон (ФОТО)

Вечерва во спортскиот центар „Јане Сандански“, македонскиот шампион го одигра шестиот натпревар во Лигата на шампионите. Противникот иако не е дел од самата елита, секогаш незгоден и оваа сезона со големи амбиции. Мешков Брест прикажа одлична игра, жестока борба и даде повод да се слушне и гласот на публиката…

Секако на онаа која го гледаше натпреварот…