Милиќ во изборот на најдобри одбрани, Димулин ја има најдобрата на Ф4 турнирот во Келн (ВИДЕО)

Вардаровиот голман Страхиња Милиќ се најде во изборот на најдобри пет одбрани на Ф4 турнирот Келн. Одбранетиот зицер на Лука Карабатиќ во натпреварот за третото место ЕХФ го смести на петтата позиција, а во овој избор се најдоа и:

4.место-Сирил Димулин (Нант)
3.место-Никола Портнер (Монпелје)
2.место-Винсент Жерар (Монпелје)
1.место-Сирил Димулин (Нант)

Најдобрите пет одбрани на Ф4 турнирот во Келн погледнте ги на видеото подоле