„Луди голмани“: Штербик и колегите бранат сè што другите не можат (ВИДЕО)

Во Лигата на шампионите годинава настапуваат неколку одлични голмани против кои секогаш е навистина тешко да се погоди во целта. Сите бранат неверојатно и успеваат да запрат многу удари кои за некои веќе делуваат како сигурни голови.

На долгиот список се Арпад Штербик, Де Варгас, Ландин, Волф, Омејер… Сите тие имаат свои моменти и интервенции со кои го заслужија местото во видеото на сите „луди голмани“ и сите нивни „луди интервенции“.