Ликот на Кристина Неагу се најде и на енергетски пијалок (ФОТО)

Една од најдобрите ракометарки во светот, романската репрезентативка Кристина Неагу, доби линија енергетски пијалок со нејзиниот лик.

На мала промоција, на која беа присутни најблиските роднини, пријатели и ракометарки, беше промовиран енегетскиот пијалок во соработка со компанијата „Ред Бул“, кој го носи името „Кристина Неагу – незапирливата осумка“.