Како во 2 минути салата во Париз од концертна се пренамени во спортска? (ВИДЕО)

Финалето на СП во Франција ќе се игра во Париз, која може да прими 15.000 гледачи. Салата Акор Хотел Арена најчесто се користи за концерти, тоа е всушност поранешпната сала што го носеше името Берси.

Погледнете какви се работи се направени внатре, колку работници се вклучени, што се е потребно за да биде ставена салата во функција. Како изгледа подготовката, на подот, придружните работи….и се навреме да биде подготвена за СП.