И мажоретките им се „поклонија“ на македонските „лавови“ (ФОТО)

Додека Филип Талески го имаше голот на натпреварот, фоторепортерот на 24 Ракомет ја има фотографијата на мечот меѓу Македонија и Словенија и фотографија на првото коло на Европското првенство.

Интересен момент при кој мажоретките се најдоа пред ракометарите за време на тајм-аут.

Сликата говори доволно и се друго останува на вас. Правилото е една фотографија 1000 зборови, а вечерва на македонските „лавови“ им се поклонија сите во салата.