ИМПРЕСУМ стар

Уводник

24Ракомет (www.24rakomet.mk), е кулминација на напорна работа и решителност на колектив која дели истата приказна. Повеќе од 15 години, страст и посветеност кон ракометната игра е причината за започнување на овој проект. Повод, недостаток на специјализирани интернет страници на македонски јазик кои целосно се посветени на овој спорт. Желбата за задоволување на потребите на читателите, влубеници во ракометот се наш приоритет. Недостатокот од вести и новини поврзани со секојдневните ракометни случувања ќе бидат главна мотивација за нашиот тим, а уникатноста на содржините кои ќе се обработуваат e  наша цел.

Многу љубов, труд, желба и малку среќа ја опишуваат судбината на овој портал, прв сериозен веб-портал посветен целосно на ракометот чие седиште се наоѓа во најракометниот град во светот, Скопје, во земја каде што ракометот е бр.1 спорт.

Голем ракометeн центар со многу пријатни луѓе и големи ракометни фанови желни за информации од својот омилен спорт.

Заедно со ракометните ентузијасти од целиот свет ќе се обидеме www.24rakomet.mk да прерасне во единствен извор на информации за љубителите на ракометот во Македонија.


РЕДАКЦИЈА


ГЛАВЕН И ОДГОВОРЕН УРЕДНИК

11269444_10152837245501644_22470119_n
                       Петар Шимлеша                         petar_simlesa@hotmail.com

 

 ОДГОВОРЕН УРЕДНИК (МАШКА ЛИГА)

11536859_10152837245511644_1188263139_n
                        Благоја Поповски                            popovski@24rakomet.mk

ОДГОВОРЕН УРЕДНИК (ЖЕНСКА ЛИГА)

11414755_10152837245406644_1772467620_n
                           Амина Идризи                               amina@24rakomet.mk

 СОРАБОТНИЦИ

Влатко Мирчески

Весна Јовановска

   Адријана Јановска

Фросина Дишлијовска

Методија Тотиќ

Кочо Сотировски

  Филип Вирановски


ТЕХНИЧКИ СОРАБОТНИК

Елена Поповска

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Артур Дибон

www.appytech.com