Жешко лето: Како се разладуваа македонските репрезентативки (ФОТОГАЛЕРИЈА)

По напорната натпреварувачка сезона, сите ракометарки заслужија да се почестат со добар одмор. Поголемиот дел од нив се разладуваа на песочните плажи во Грција, а дел од нив беа во Црна Гора. Нема сомнеж дека „фатија“ добра боја пред да започнат подготовките со нивните екипи и потењето во салите…

Дајана Јовановска
Јована Саздовска
Марија Николиќ
Елена Ливриниќ
Матеја Серафимова
Сара Ристовска
Сара Митова
Зорица Десподовска