ЕХФ ги провери нашите репрезентативци: Кој бегал од часови по географија? (ВИДЕО)

Македонските репрезентативци вчера го одржаа последниот тренинг пред натпреварот со Црна Гора и во релаксирана атмосфера се подготвија за вториот предизвик.

Медиа тимот на ЕХФ ги посети на тренингот, па Стојанче Стоилов, Борко Ристовски и Филип Талески, мораа да одиграат интересна игра.

Колку нашите репрезентативци знаат каде се наоѓаат дел од европските земји, проверете во видео прилогот….