Додека ракометна Европа ги сумира впечатоците, Фленсбург славеше

Додека остатокот од ракометна Европа со нетрпение ги очекува бомбастичните трансфери на неколку супер ѕвезди, вчера малото гратче Флензбург се собра на главниот плоштад да ги пречека новите владетели на Лигата на шампионите. Заедно со своите миленици неколку илјади фанови се забавуваа и ја прославуваа првата титула во Лигата на шампионите за тимот на Фленсбург

sliok-flensburg
Фото instagram/mogensen83
BpIOvIuIEAIh3VI
Фото: twitter/@HandNewsfr