Генералка во Загреб за средбите од групата на Македонија (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Репрезентациите во групата Ц утре ќе ги одиграат натпреварите од 1. коло од Европското првенство во Хрватска. Денеска беше направена генерална проба во салата за да се види како ќе изгледа самиот тек на натпреварот.

300x250

Две екипи играа во Арена за да може да се добие вистинската слика за она што ќе претстојува за време на натпреварите.

Инаку, се работи за стандарден тек на настаните, па ова беше само генерална проба за да се види дали работите може да се течат така како што е превидено.