Арената во Загреб се тресе: Од сите страни се слуша само Македонија (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Пред почетокот на средбата во Арената во Загреб може да се слушнат македонските навивачи кои ја добиваат битката во скандирањето со противничките фанови од Словенија.

300x250

Иако според бројката се приближно исти, сепак, македонските фанови се тие коишто доминираат на трибините и се далеку погласни, а тоа знаи дека денеска ракометарите ќе имаат голема поддршка.

Ова е добар знак, па останува само да се одработи добро и да се тргне во првенството на најдобар можен начин.