Арената во Загреб е подготвена за средбите од групата Ц (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Пред почетокот на Европското првенство салата во која што ќе се играат средбите од групата Ц е подготвена за она што претстои. Арената во Загреб ги нуди потребните услови така што работите функционираат како што се посакува.

Натпреварите во Арена ќе се играат утре од 17:15 и од 19:30 часот. Од она што успеавме да го забележи нашиот фоторепортер може да се види дека има одлични услови.

Можете и вие да се уверите дека утре ќе има одлични услови за одигрување на средбите на од групата Ц на Европското првенство.