Андреа Лекиќ: Барселона е мојот фаворит во Келн!

http://

 

Ексkлузивно интервју на Андреа Лекиќ  за handball-magazine.com и 24ракомет.мк неколку часови пред машкиот ракометен ” Фајнл-фор” во Келн.

Кој имаше најголемо влијание во нејзината ракометна кариера, нејзиниот фаворит  на машкиот фајнл-фор турнир во Келн, омилената кујна, туристичка дестинација и многу други интересни занимливости. Погледајте на 24ракомет.мк/ 24ракометТВ