Ана Ѓокиќ во интервју за 24ракомет ТВ: Сама ги носев одлуките, сама и живеам со нив

Во последното интервју како активна ракометарка,веќе легендарната Ана Ѓокиќ за 24ракомет се навраќа на својата величенствена кариера и животните одлуки кои придонеле за она што е денес, како спортист и пред се како човек!