Аналитичарите на 24 Ракомет се радуваа во Пореч (ФОТО)

Тренерите од Македонија коишто се на семинар во Пореч за добивање на мастер лиценца се радуваа заедно на успехот на ракометарите, а тоа го овековечија со фотографија.

Дел од овие тренери беа и аналитирачи на 24 Ракомет пред почетокот на Европското првенство и направија анализи на репрезентациите коишто играат на овој шампионат.

На фотографијата се Јулијана Црвенкоска, Симе Симовски, Благојче Весиќ, Душко Кландев, Александар Јовиќ и Николче Матлиески.