Ако нешто пропуштивте: Најубавите моменти од големата победа на Македонија над Словенија (ВИДЕО)

Средбата меѓу Македонија и Словенија која заврши со резултат 25:24 и голема победа на македонските херои беше една од најубавите досега на Европското првенство. Македонија имаше одлично расположени ракометари кои знаеја што сакаат во текот на целата средба.

300x250

Најубавите моменти на оваа средба се споени во едно кратко видео коешто останува во сеќавање на големиот триумф на Македонија со што практично се дојде на чекор од втората рунда.

За оние што не беа во можност да го следат дуелот меѓу Македонија и Словенија видеото во продолжение е шанса да ги видат најубавите моменти од средбата.